• Epilepszia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Három hónapos korom óta élek hydrocephalus miatt beültetett Vp-shunttel, most erre kaptam egy mioclonusos epilepsziát, emellett gerincproblémám és Arnold-Chiari malformatiom van. 18 éves koromban voltam orvosi bizottság elött és kaptam egy 40%-os MKCS-t ami most semmire nem jó, viszont a Shunttel kevés helyen mernek bevállalni a gerincemről nem is szólva. Most hogy rohamaim vannak, szeretnék kérni újabb vizsgálatot, hogy megkapjam az ÖEK 40%-ot legalább, mert shunttel fizikai munkát végezni nem lehet és nem is engedik. Ön szerint mennyi esélyem rá? Közel 7 év szolgálati idővel rendelkezem, amiből 16 hónap munkaviszony. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! A jelenleg érvényben lévő szabályok elég szigorúak, és mindenkit, akit lehet, próbálnak rehabilitálni, munkába visszaállítani. Nagy valószínűséggel Önnek is ezt fogják megajánlani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. december 01., 20:29; Megválaszolva: 2011. december 08., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: