• Stroke félelmem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Immár harmadszor fordul elő (most, ebben a pillanatban is!), hogy bizonytalan a járásom, de még ülve is szédülök. Julius végén a háziorvosom beutalt a városi kórházba, de aznap egy nemzetközi találkozó főszervezőjeként nem tudtam elmenni. 2011nov.27.-én, szintén el kezdtem bizonytalan lenni, ezért délután hatkor lefeküdtem. Miután másnap nem éreztem gondot, nem mentem orvoshoz, viszont az, hogy ma is, 30.-án ismét szédülök, megijesztett. Mi tévő legyek? Lehet, hogy strog szerű tüneteim vannak? Már csak holnap van háziorvos, addig várhatok? Köszönöm a gyors válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A járászavar és a szédülés számos okra vezethető vissza, súlyos és kevésbé súlyos ok is szóba jön, tehát vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mennyire indokolt sürgős beavatkozás. Javaslom neurológiai szakrendelés vagy ügyelet mielőbbi felkeresését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 30., 09:36; Megválaszolva: 2011. december 01., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: