• 18-as szemnyomás okozhat mindennapos fejfájást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mostanában napi szinten fáj a fejem legtöbbször a jobb oldalon semmilyen gyogyszer nemhasznál neurologiai elváltozást nemtaláltak voltam szemnyomás mérésen és a jobb szemem értéke 18 volt ez okozhatja vagy mitől lehet? válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben ismételten sem magasabb a szemnyomása, és a látásélességgel sincs gond akkor a panaszai hátterében primer azaz szervi elváltozás nélkül kialakuló fejfájás állhat. Amennyiben eddig megfelelő kezelést nem sikerült találni forduljon fejfájás szakrendeléshez, ott bizonyára fognak tudni megfelelő gyógyszert találni a fejfájására.

        Tisztelettel:  Dr. Siró Péter


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-07-08 19:47:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: