• Evés közben szédülök, miért van ez, és mit tudok ellene tenni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az lenne a panaszom,hogy amikor elkezdek enni, pár falat után , elkezdek szédülni...És nem tudom,hogy miért van, mivel a vérnyomásom az normális. Gyakran még evés után is érzékelem ezt a szédülést. Nem olyan nagy mértékű, de már egy ideje feltűnt és zavaró. Ön mit tudna erre javasolni? Üdvözlettel : Szalai László

        Dr. Szigeti Nóra válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Részletes belgyógyászati, neurológiai és fül-orr-gégészeti kivizsgálást javasolok, elsőként a belgyógyászati lehetséges okokat kellene kizárni (pl. nincs-e fokozott inzulin termelése étkezés hatására, ami alacsony vércukor értéket eredményezne).


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. november 19., 19:15; Megválaszolva: 2011. november 22., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: