• Ön szerint is meg kell műteni a gerincsérvem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor úr! Leletem a következő: L5/S1 dorsomediális sérv, mely kis benyomatot okoz a durazsákon, valamint kismértékben érinti az S1 gyököt. Tüneteim ennek megfelelőek, sugárzó fájdalom combon át lábujjakig, talpban tűszúrás szerű érzés, csípő- és alhasi sugárzó fájdalom. Kérem szíves véleményét, mit tegyek. Műteni kell? Tisztelettel köszönöm válaszát: Alexandra

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Kedves Alexandra! A gerincsérvet akkor kell biztosan műteni, ha széklet- és/vagy vizelettartási zavar van illetve izomgyengeség. Ön erről nem írt, ráadásul a sérv is kicsi, kifejezett gyöki nyomást nem okoz. Gyógyszeres kezelésre és fizioterápiára panaszai javulhatnak. Ezt kell megpróbálnia.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 19., 18:21; Megválaszolva: 2011. november 21., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: