• DYSPORT por oldatos injekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni hogy a Dysport por oldatos injekcio használható szemidegbénulásra és szemhéjcsüngésre ?????? Várom válaszát

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a botox témában

        Kedves Kérdező! A Dysport nem azokra a tünetekre jó, amelyeket Ön említett.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. november 18., 19:56; Megválaszolva: 2011. november 21., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: