• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt !Kb. 2-3 napja fájdogál a bal hónamalja és olyan mintha apró bizsergés,szurkálás lenne a kezemben!Emellett fájdalmasnak érzem a könyököm és néha a csuklóm is!Nem tudom hogy lehet e köze hozzá hogy fáj a bal lapockám alatt egy pontban?Olyan mintha meghúzódott volna az izom!Kb.3 hónapja voltam egy mell Uh-n mert akkor is éreztem fájdalmat a hónaljban,de akkor találtam kis csomóz is!Uh-n azt mondták nem látnak semmi kórosat csak a nyirokcsomó van beduzzadva ami lehet a borotválkozástól is ami 2nappal előtte történt!Azt javasolták akkor hogy ha nem múlik menjek vissza 3hét múlva,de már 3-4 napra rá n em éreztem a csomókat és a fájdalmat sem!A mostani nem tudom mi lehet?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a karzsibbadás, izületi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel nyomódik a kéz érző működését ellátó ideg vagy a könyök magasságában vagy fentebb a gerincből való kilépés után. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol a részletes kikérdezése és a vizsgálata után a megfelelő vizsgálatokat előírhatják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. november 10., 13:32; Megválaszolva: 2011. november 13., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: