• Arczsibbadás, fogíny zsibbadás, fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Az arcom jobb fele és a felső foginyem sokszor zsibbad, a fülem pedig zúg. Ilyenkor hidegérzéssel is társul. Az orvos idegzsábára adott gyógyszert, de az nem segít. Kérem válaszát , hogy mi lehet az oka és mi a teemndőm. Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A tünetei utalhatnak az arc érző működését biztosító ideg és a hallóideg együttes károsodására, mely akkor szokott létrejönni, ha a hallójárat belső nyílásában nyomás alá kerül az ideg pl. egy jóindulatú daganat vagy gyulladás által. Mindenképpen neurológiai vagy ismételt neurológiai vizsgálatra van szükség, ahol a megfelelő vizsgálatokat előírhatják.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 07., 18:38; Megválaszolva: 2011. november 13., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: