• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! 29-éves vagyok, 165cm magas és 86kg. Kissé magas a koleszterinem és szívdobogás érzésre szedek napi fél tablettát. A panaszom, reggel amikor felkeltem a jobb karom könyöktől lefele el volt zsibbadva. De olyan szinten mint amikor beadják az érzéstelenítőt nem éreztem a kezem. Volt olyan amikor az ujam elzsibbadt de azt éreztem mert az bizsergett. Bal oldalamon aludtam így nem feküdhettem el. Ma délelőtt elmentem a háziorvosunkhoz de sajnos helyettes volt így már nem értem oda a rendelésre, addig volt a helyettem amíg beteg volt. Mitől lehet ilyen zsibbadás? Mi okozhatja? Nagyon megíjjedtem mert egyáltalán nem éreztem a kezem olyan volt mintha nem is az enyém lenne. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzészavar témában

        Az ideg nyomódása, vérellátásának károsodása okozhatja, keressen fel neurológust, az idegkárosodás helye kivizsgálással megállapítható, addig is szedjen B-vitamint!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 04., 13:22; Megválaszolva: 2011. november 04., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: