• Van-összefüggés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Panaszaim: Idén februárban műtöttek L.V. gerincsérvvel. Azóta is fáj a derekam, ha megyek, ha ülök, vagy ha állok. Ha sokat megyek, akkor "szúrja a fenekemet a lábam". A kezemben, a lábamban és a derekamban is fájnak az izületeim. Nehezen tudok írni, fogni, emelni. " hete nagyon fájtak a végtagjaim, megmértem a lázam, mert éreztem, hogy valami nincs rendben, és akkor 37,4 volt. Másnapra felment 37.8-ra. Ezenkívül van még két sérvem, a háti és a nyaki szakaszon. Kb. 2 éve vannak bőrkiütéseim a lábamon (nagyon sok) és a kezemen, ahol kevesebb. Vettek róla biopsziát, ami prurigo noduláris résztüneteit mutatta. Ezenkívül van ételallegiám is(zeller, fúszerpaprika,bors, mustár, babérlevél), nikkelallergiám, és fényallergiám, ami az orvos szerint nem nagy, viszont én nehezen élem meg, hogy pár percre se tudok kimenni a napra, mert estére viszketek. Van egy pánikbetegségem is, ami azzal jár,hogy nehezen kapok levegőt. Még gyógyszer mellett is. Ezenkívül még a vékonybélből vett biopszia azt mutatta, hogy coelikalia marsh III., amit a szerologia nem bizonyított. Januárban volt egy vastagbélpolip műtétem is, amit csak a gyulladás gyógyszeres kezelése után tudtak levenni.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izületi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A gerincpanaszai és az egyéb bőrbetegség, bélbetegség között nem valószínű, hogy öszefüggés lenne, ugyanakkor a ceoliakia és a bőrtünetek öszefügghetnek. A gerincpanaszok miat gyógytornát mindenképpen napi rendszerességel kellene végeznie, és fizioterápiás kezelést kellene próbálni még emelett!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. október 27., 21:13; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: