• Gerincsérv utáni időszak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr Úr/Nő! Előszöris szeretném leszögezni hogy 17 éves vagyok, és két hónapja estem át egy műtéten, 2 porckorongsérvem miatt (lumbalis-4.5 csigolya). Az egyik sérvem ki volt szakadva,ezért sürgősen megműtöttek. A műtét után igénybe vettem gyógytornát, és egy ideig javultam is,viszont a lábamba kisugárzó fájdalom, amely a műtét előtt volt jelen, bizonyos szinten megmaradt. Az lenne a kérdésem, hogy ez a jellegű fájdlaom még mennyi ideig lehet jelen, És mire számítsak a továbbiakban? A választ előre is köszönöm! Eszter

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Kérdező! A fájdalomnak szép lassan el kell múlni, hacsak nem alakul ki a műtét helyén hegesedés, mely ugyanúgy nyomhatja a kilépő ideggyököt, mint a sérv. Állandó gyógytorna, gerincfűző viselése javíthat az állapotán. Az úszást és a McKenzie tornát javasolnám.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. október 27., 14:34; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: