• Szédülés, rossz közérzet, nyak-hát izomhúzódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! 3 napja volt egy hányásom, (esetleges kakaó-kóla egy napon ivásától, nem tudom) azóta szédölgök hol jobban hol kevésbé, néha 37.1-2 kis hőem. van. Reggelente köhögési inger jön rám, fokozott izgalom, talán "pánik"...Háziorvos nem talált semmit, fül orr gégész sem, neurológusnál is voltam, kizárta az agyi rendellenességet. Ha elfordítom, billentem a fejem, rettentően húzódik a nyaki izmom, ami a hátam felső részére is kiterjed. Reflux betegésgem van, 2.5 éve szedek gyógyszert, előbb pantoprazolt, majd 3 hónapja rabeman-t. Citagen-t is szedek napi fél- 1 tablettát. Nagyon kellemetlen ez az állapot s mivel nem talált egyik orvos sem "rendellenességet" eltérést, ezért nem értem a miértjét. Mondtak olyat is hogy lehet valami vírus infekció, de ha az lenne gondolom ez valahol valamilyen formában jelentkezne?! Kérem ha van javaslatuk, öteltük, összák meg velem...Köszönettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a izomhúzódás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! A leírt panaszok alapján valóban enyhe vírusfertőzés valószínű. Aggodalomra egyelőre semmi ok, ha panasza egy hét múlva is változatlan, keresse fel háziorvosát. Addig a nyaki fájdalomra szedhet olyan fájdalomcsillapítót, ami a savtermelődésre semleges (például paracetamol tartalmú tablettát).


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. október 27., 12:34; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó