• MBT gyógycipő, lábfeltörés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony! Gerincsérvet diagnosztizáltak már több éve. Van egy kizáródott sérvem, ami a jobb lábam nagyujjához kapcsolódik, de volt egy kitüremkedés is, ami szintén a jobb lábamat érintette funkcióvesztéssel, de ezt sikerült rendbe tenni. A jobb lábam kisujjig zsibbadt anno. Nagyfokú izomsorvadással is járt, így azóta a jobb lábam vékonyabb is. Most vettem egy MBT cipőt, de töri a jobb lábam, a sarkamnál. Elképzelhető, hogy azért, mert nem megfelelő benne a járásom? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgászervi panasz témában

        Kedves Kérdező! A cipő nem megfelelő mérete és a nem megfelelő járás is okozhatja panaszát, érdemes reumatológust felkeresnie. Az MBT cipőt egyébként úgy kell hordani, hogy fokozatosan egyre több időt tölt a cipőben, hozzá kell szokatnia a lábát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 19., 05:57; Megválaszolva: 2011. október 20., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: