• Fájdalomcsillapító

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt, Doktor Úr/Nő! Azt szeretném kérdezni, hogy hátfájásra milyen fálydalomcsillapítót tudnának javasolni. Nyilt hátgerinccel diagnosztizáltak anno... A torna nem er semmit s mar lassan a 150-es tramadol sem... mi használna, és mit lenne hajlandó a háziorvos felírni...megjegyzem a tramadolt is recept nélkül adja a gyógyszerészem...

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgászervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! 18 évesen ne szedjen tramadolt, mert az nem megoldás! Ki kell vizsggálni a hátfájás okát, mert a "nyílt hátgerinc" egy olyan fejlődési rendellenesség, amely gyakran előfordul, de nem feltétlenül jár panaszokkal. A torna fontos, hogy gyógytornász által kontrollált legyen, illetve meg kell nézni, hogy nincsen-e gyulladásos gerincbetegsége, amelyetteéjesen másképp kell kezelni. Keressen fel egy reumatológiai rendelést!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. október 18., 20:35; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: