• Comb fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.úr/nő! Én 35 évesen,amióta az eszemet tudom csontritkulásba szenvedek.tudom hihetetlen de így van .a jobb térdem befelé van fordulva pár szöggel. 3 éve ezelőtt a bal combom is eltört.meg gyógyult,de megint elkezdett fájni a combom ugyan úgy mint mikor el volt törve.a fájdalom rándulással is jár voltam orvosnál de állandóan csak gyulladás csökkentő fájdalom csillapított inak ki.az egy kicsit javít a helyzeten de nem annyira az elindulással vannak problémáim,ha beindul nagy nehezen elindulok akkor már jó csak lépcsőzni ne keljen.mennék én szakorvoshoz de már félek a buszozástól is.gondoltam már hogy megkérdezek egy ortopéd orvost nem e használna az a gyógycipő amit a tv-ben reklámoznak?De ha igen sajnos pénzem nincs lehetne e közgyógyra íratni?na meg nagyon zavar a fájdalom mitől van ez,előfordulhat hogy a jobb térdem miatt vagy a csontritkulás az oka?pedig szedem arra gyógyszereimet.Trikáli citrit és Rocaltrolt 05 est napi 2x is.hosszú lenne még sorolni mien betegség van még nekem ami okozhat ilyen tüneteket.nagyon kérem szépen segítsenek hogy mi tévő legyek Mert már julius-tól szenvedek és félek,köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a végtagfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Több dolog is állhat panaszai hátterében. Mindenképpen fel kellene keresni egy ortopédiai szakrendelést, mert vizsgálatokkal pontos választ és diagnózist tud mondani Önnek, illetve ha szükséges fel tuja írni a gyógycipőt közgyógyra is.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. október 15., 22:28; Megválaszolva: 2011. október 18., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó