• Reumára menjek a hátfájással?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!! Olyan problémával fordulnék önhöz hogy kb. egy hónapja fáj a hátam először csak néha néha egy ponton, az utóbbi időben a nap minden szakaszában fáj. Konkrétan a lapockám alatt fáj szinte égő fájdalom van ugy hogy felfele és előre fele nyílal van ugy hogy lefele vese felé. Egy hétig szedtem apranaxot de nem éreztem javulást. HÁziorvosom konkrétan nem mondott semmi csak hogy vagy gerinc probléma, vagy ideg. Neurológushoz küldött el. November közepére kaptam időpontot. Kérdésem az lenne hogy hogy utána érdeklődtem reumára hamarabb lenne időpont ön szerint érdemes lenne e oda elmennem? Vagy várjam meg az ideggyógyász diagnózisát? mert a hátam fáj de háziorvos nem javasolt fájdalom csillapítót mert amit szedtem nem használt, masszirozásra meg annyit mondott hogy mivel nem tudni a probléma eredetét lehet többet ártana mint használna! Válaszát előre is hálásan és nagyon szépen köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a hátfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Véáleményem szerint menjen el egy reumatológiai rendelésre is, kiváltképpp, ha hamarabb van időpont. Nagy valószínűséggel inkább mozgásszervi eredetű, gerincprobléma állhat a háttérben, addig is a masszírozást meg lehet próbálni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 13., 19:17; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó