• Lelet.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő.Ismételten kéréssel fordulok önhöz.Mr vizsgálat után a dr ezt a választ adta:Jobb oldali lumsoischialgia miatt vizsgáltuk,gyöki tünetet nem találtunk.L-gerinc MR intervertebralis discusherniát nem igazolt,degenerativ elváltozások ábrázolódtak.Panaszaiban jelentős regressziót él meg.Műtéti megoldás nem javasolható. Élelmiszer eladóként dolgozok,ami nem egy gerinc kímélő munka.ezért is nagyon félek vissza menni dolgozni. Meg a másik kérdésem a terhesség szóba jöhet e?Sajnos a panaszaim nem igen múltak el.Hát fájás ,de most már a térdem és a bokám is fáj.Na és az álló képességem se a régi.Tanácstalan vagyok ,mit csináljak.Ez a gerinc betegség ,később sérv is lehet.Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izületi fájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Megértem, hogy aggódik a munka okozta terhelés miatt, mert valóban nem használ a gerincének. Trehesség szóba jöhet természetesen, azonban ahogy halad előre a terhességi hetekben, úgy kell majd fokozottan ügyelnie, hogy hirtelen mozdulatokat ne tegyen. Ha van lehetősge munkakört váltani, akkor mindenképpen javaslom, hogy könnyebb munkakörben gondolkozzon!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. október 12., 08:32; Megválaszolva: 2011. október 14., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: