• Visszérgyulladás vagy gerinc probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hete bal combom közép külső részén égető,zsibbadásos fájás jelentkezett.Ezt az égető zsibbadásos fájdalmat akkor érzem amikor álló helyzetben vagyok.Ülve,vagy fekvő helyzetben nem érzem annyira.Mindkét rendelésre kértem időpontot/Érsebészetre és Reumatológiára de csak december közepére vagy január elejére tudnak időpontot adni. Nem tudom azt,hogy ez idő alatt jelentkezhet akut probléma.vagy visszafordíthatatlan dolog... Nem találok a Google és egyéb oldalakon erre vonatkozó tanulmányt. Teljesen tanácstalan vagyok,a házi orvosom is csak a szakrendelést javasolja. Mit tehetek?Vajon minek a tünete ez?Lehet érgyulladás,vagy talán gerinc probléma?3 éve javasoltak vízér műtétet,mindekét alsó lábszáramban+ gerinc és derékfájdalmam van kb 7 éve.Csak gyógytornát kaptam ezekre..Ebben kérném szives orvosi segítséget,mi lehet a baj?Mennyire tudok a vizsgálati időpontokra "RÁÉRNI".Köszönettel Czafik Báéláné

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a combfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Nem valószínű, hogy visszérprobléma okozza a paanszokatm inkább az ágyéki gerinc eltérése, esetleg sérv alakulhatott ki. Azt gondolom, hogy a vizsgálat időpontjáig vehet be fájdalomcsillapítót, izomlazítót. Ha nincs széklet, vagy vizelettartási zavar, illetve érzészavar, vagy olyan tünet, hogy összecsuklana a lába, akkor nincs szükség sürgős beavatkozásra.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. október 06., 20:24; Megválaszolva: 2011. október 08., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó