• Reumatológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Arról szeretnék érdeklődni, hogy nem rég Kyphoscoliosis D-L (torsios) betegséget állapítottak meg nálam. Gyógytornára járok és ott ajánlotta a tornászom hogy érdeklődjek utána, nem-e lenne valamilyen fűző, matrac vagy ehhez hasonló dolog, amibe éjszakánként meg tud pihenni a gerinc és tartja valami. Azt is szeretném megtudni, hogy ezt a folyamatot, amivel a betegség jár, meg lehet állítani, vagy csak lassítani lehet. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgászervi panasz témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehetséges fűzőt felíratni, ezt reumatológus tudja Önnek felírni. A tornát azonban ez nem helyettesíti. A tartáson ezzel lehet a legtöbbet javítani, ha rendszeresen csinálja a tornát.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. október 02., 16:23; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: