• MBT gyógycipő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gerincműtét, boka és térd törés miatt erős fájdalmaim vannak a bal forgómba.Ha megpihen alig bírok járni ill. kiegyenesedni.A jobb lábfejem nagyujja folyamatos zsibbadás és erős nyilaló fájdalom "uralja".Emellett jobb lábszárikra görcsök társulnak mind ehhez.Röviden annyit szeretnék kérdezni, hogy enyhít-e a mbt cipő a fájdalmaimon?Állómunkát végzek 12 órában.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgászervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Statikai és izom eredetű panaszokra jó szokott lenni a cipő, de megfelelő választ csak ortopédiai szakvizsgálat után kaphat, ezért keressen fel egy szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 07:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó