• Gerinc fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T:Dr nő/úr 1993--95--97-ben operáltak gerinc sérvel 3 szor ,97,ben fusiót végeztek L-4-L-5-S-l,szakaszon. Fájdalmaim ami miatt operálni kelett sajnos az idő haladtával vissza jöttek. De fokozatosan és erősebben 2001 óta a jobb lábam zsibbad öreg lábujjba kisugárzik a zsibbadás. Ülni,állni járni csak könyök mankóval is nehezen tudok.Rokkant nyugdíjas vagyok az első műtétem óta. Szeretnék az állapotomon változtatni,mert az a sok /gyógyszer/amit már meg ettem a gyomrom és a májam is tönkre teszi,nem beszélve az idegeimről.Röviden írtam tudom,hogy ennél mélyebben kell,hogy ismerje a Diagnózist . Kérem szíves válaszát,hogyan tovább?? Köszöünettel László

        Dr. Bogdán Aurél válasza a gerincfájdalom témában

        Panaszai alapján mindenképpen keressen fel egy idegsebészeti szakrendelést. A korábbi műtétei ellenére is kiújulhatnak a panaszok, új sérvek, kopások jöhetnek létre. Vizsgálatokkal meg fogják állapítani, hogy szükségesek-e további műtétek, vagy egyéb megoldás is eredményes lehet.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 16:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 16:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: