• Gerinc melleti izom gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr:Nö-Úr a kérdésem a következö. Tizenöt éve jélent meg nállam a pikkelysömör,mai napig is enyhe börtünettel(térd,könyök)viszont az izületi problémám az ami nagyon aggaszt akézujjaim eldeformálodtk,nem tudom ökölbe szoritani a kezem,.ami még elviselhetetlenebb két éve elkezdett fájni a derekam most meg már a hátam is ,vagy inkább ugy mondanám végig a gerincem,és a hátam.azt szeretném megtudni ez a pikkelysömörböl adodo fájdalom,gyulladás ,vagy más valami idézi elö?Tisztelettel ...Köszönöm válaszát!!!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a derékfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Életkorából adódóan a kopásos gerincpanaszok, illetve gerincsérv is okozhat ilyen panaszokat a gyulladásos alapbetegsége mellett. Ezért azt tanácsolom keressen fel egy ortopédiai, vagy idegsebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatokkal pontos választ fognak Önnek adni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 19:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: