• Esetleg a gerinc?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr Merth Gábor Úr! A 2011.09.02. 16:08 keltű válaszát köszönve, a következő kiegészítést teszem: az összes ágyéki+S1 porckorong dehidratálódott,sok-sok kisebb-nagyobb protrusió képződött a felszínükön.Az eső járóképtelenség,1977. óta kb 100 alkalommal voltam teljesen járásképtelen. A nyújtási reflex pozitivitása a bal oldalon sosem haladja meg a 40 fokot. 2010-ben egy MR felvételkor a nyaki gerincszakaszon is a lll.korogtól lefelé valamennyi korong ellapulását igazolták, a vll.korongon pedig egy a liquor teret szűkítő sérvet találtak.Esetleg e két gerincszakasz elfajulása bújhat meg a csuklófájdalom mögött?Üdvözlettel:lászló

        Dr. Merth Gábor válasza a csuklófájdalom témában

        Kedves László! Ahogy azt előzőleg írtam, én inkább erre gondolnék, semmint az urológiai szervek és a karja közti összefüggésre. Javaslom keressen fel egy reumatológust, vagy ortopéd-szakorvos kollégát, szerintem ők ebben a témában biztos előrevivőbb tanáccsal tudnak szolgálni!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 21:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: