• Lábfej fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/No Tobb mint 3 hete egy futballmecsen ráléptek a lábfejemre! azota szunt valamelyest jegeltem kentem diclac géllel stb. mostanra normalis járásra nem érzek fájdalmat,sot ha futok se fáj( már az elso heten is volt hogy nem fájt csak bizonyos mozdulatoknál) mostanra mintha semmi bajom nem lenne futni is tudok vele, csak kulonbozo kitámasztásoknál, fordulatoknál mikor a jobb lábamra nehezedik a testsúly és mikor rúgom a labdát érzek fájdalmat, egy-egy rossz mozdulatnál nagyon belenyilal!! lassan 1 hónap telik el, nincs elszinezodve! diclac 50 mg gél kenem napi 4 szer mar 4 napja de nem nagyon érzek változast! Elore is koszonom a válaszát!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábfej sérülés témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján egy komoly zúzódást sikerült összeszednie. Ennek a legfontosabb gyógyszere a pihentetés legalább két hétig. A kenőcsöt is célszerű legalább 10 napig alkalmazni. Ha ezt követően sincs javulás érdemes egy röntgent készíttetni, hogy nincs-e esetelegesen egyéb sérülés is.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 19:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó