• Achilles szakadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint 1 éve achilles szakadásom volt a bal lábamban. Nagyon szeretek focizni ezek után még focizhatok vagy feletsem el örökre? Esetleg sarokemelővel csinálhatom-e?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Achilles-ín szakádás témában

        Elvileg, ha megfelelően kezelték a sérülését, akkor egy év után nyugodtan focizhat, figyelembe véve azt, hogy az adott végtagja már sérülékenyebb. A sarokemelő nem szerencsés, mert beleszólhat a láb statikájába annyira, hogy egyéb sérüléseket is eredményezhet.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 22:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: