• RADIOLÓGIA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Dischopát meg Degenerativ Izületett meg lubalis betegséget álapitottak meg én ezzel mennyi időt mozoghatok? KÖSZÖNÖM MIELŐBI VÁLASZÁT!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a discopathia, mozgás témában

        Vizsgálat nélkül és a leletek ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Ismerni kellene az elváltozás pontos helyét és súlyosságának mértékét, ahhoz hogy valamiféle tanácsot tudnék adni Önnek. Azt javaslom keressen fel egy idegsebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatot követően pontos választ tudnak adni kérdésére.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 21:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: