• Dr. Levine's térdpánt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy Ön mit gondol a Dr. Levine mágneses térpántról. Számomra ez azért fontos, mert anyukámnak volt több gerincsérve, porckorong kopása, reumatikus fájdalmai is vannak, 2 éve volt egy tüdőműtétje, a jobb tüdejének a 3/4 részét elvették rosszindulatú daganat miatt, és a térde pedig feltelt vízzel, amiről nem tudni, hogy mitől lehet, és nem is kezelik igazán, csak egy gyenge reuma krémmel, ami nem sokat használ. Nehezen tudni járni emiatt, és lépcsőzni is, ezért gondoltam erre a térdpántra, hogy talán ez könnyíthet valamit. Úgy hallottam ez pont ilyen betegségek esetén hasznos. Hálás lennék, ha őszintén leírná, hogy Ön szerint javasolt lehet-e ez a pánt, vagy inkább nem. Előre is nagyon köszönöm Jenny

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdpánt témában

        Az említett pánt hatásával kapcsolatban nincs sok tapasztalatom. Néhány betegem alkalmazta reumatikus és porckopásos esetekben, de változó sikerrel. Volt olyan, főleg idősebbek, akik jelentős javulásról számoltak be, bár az is igaz, hogy sokan porcerősítő gyógyszert is szedtek közben. Azt tudom tanácsolni, hogy ha a lehetőségeik engedik, próbálják ki , ha máshogy nem is, de a térdkalács ín rögzítésével könnyíthet a járáson.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 19:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: