• Tyúkmell avagy sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Húgomnak, aki 13 éves, enyhén kiáll a szegycsontja. Számára ez semmilyen fájdalmat nem jelent, és kb. 2 hónapja vettük észre, hogy kiáll neki. Ön szerint ez tyúkmell lehet, vagy ne aggódjunk? (Képet sajnos nem tudok csatolni, de a kamaszkori cicijénél jobban nem áll ki!) Üdvözlettel,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tyúkmell témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat szükséges a diagnózis kimondásához, húga háziorvosát keressék fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 18:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: