• Égető fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem. kb 3 napja elkezdett fajni a bokam .... es kisugarzik az egesz sipcsontom kozepig kb es a talbam kozepeig. vagy lehet ott is faj csak nem tudom be azonositani. egeto belso fajdlom. ugy erzem mintha a csont egne meg az izuletek is. vagy nem is tudom. mintha roppan szejel... fekvessel alig enyhul. csak reggel ahogy felkelek akkor nem faj annyira de utanna megint. ez meg volt 1 szer kb 1 eve akkor kb 1 honapig tartott es elmult. nem estem el. nem utottem meg sehol. nem is volt megserulve az a labom soha. nem szedek gyogyszert semit. nem kavezok soha es nem is cigizek egyaltalan.max colat iszok ami mondjuk karos meg energia itelt astz is 1 honapba max 1 litert sportolni keveset sportolok . de most ahogy gondolkodok kb 4 honapig fojamatosan dolgosztam fizikai munkat. es akkor nem volt ijesmi. most hogy 2 hete csak lustalkodok most jon elo. de nagyon faj. alig tudom lenyomni a kuplongot. mintha feszitnek bent szet a csontot. mi lehet? menyek vele azonnal orvoshoz? vagy nem veszes?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a csontfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Próbáljon meg bevenni gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót, pl. 2x1 tbl Cataflam tablettát 1 hétig. Ha emellett sem szűnnek a panaszai, akkor menjen el egy reumatológiai rendelésre, ahol kivizsgálják részletesen.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 19:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: