• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Harom honapja hirtelen dagadni kezdett a ljob labam,bokatol egeszen fel agyekig.minden eredmenyem jo,korhazba is fekudtem,csomo gyulladascsokkentot szedtem,nem hasznal semmi.Egyeduli laboreredmenyem a CPK magass.Volt egy vegbelrepedesem,beavatkozast kellett eszkozoljenek,az orvos mgvagta a zaroizmot.Utana kezdett dagadni a labam.Mit szol doktor ur,van-e osszefugges a ketto kozott.Merre menjek,mit tegyek?Kernem segitseget, Koszonettel Incze Aniko

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábdagadás, végbélrepedés témában

        Tisztelt KÉrdező! Én nem tartaom valószínűnek, hogy öszefüggés van a műtét és a lábdagadás között, de valsóíznűnek tartom, hogy valamiféle nyirokkeringési probléma áll a háttérben. Talán keringésjavító, nyirokmassage segít a problémáján.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 13:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: