• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/ doktor nő! 15 éves leszek októberben. Egészségesnek tartom magam. Ezt azért írtam le, mert nem hallottam még hozzám hasonló helyzetű tiniről. 2- 3 hete szúró fájdalmat kezdtem érezni a bal combomban. (Az ágyékrésztől a térdkalácsom aljáig.) Rettentően fáj, általában csak esténként, lefekvéskor jön elő, de van amikor egész nap csak bicegek. Egész este csak forgolódtam, mert nem tudtam elaludni. Ha fekszek akkor azért fáj, ha állok akkor azért, ha ülök akkor azért. Nem tudom, hogy mi okból, de csak itt érzem a fájdalmat. Csak itt szúr be. Először izomlazítóval is kentem, mert úgy gondoltam, csak meghúztam, vagy valami ilyesmi. De most már rájöttem, hogy ez bizony nem az. Kérem mielőbbi segítségét illetve tanácsát! Előre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a combfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy megelőzően nem volt-e fokozott megerőltetés, mely izomsérüléshez vezethetett volna. Mindenképpen azt javaslom, hogy mutassa meg egy reumatológusnak, és ha kell, a vizsgálat alapján készítenek egy ultrahangot. Lehet csípőízületi, vagy derékfájás miatt lesugárzó fájdalom is, de ezeket a vizsgálat alapjén lehet elkülöníteni egymástól.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 13:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: