• Sport+Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvosok 25 éves aktív sportoló vagyok , Rendszeresen Taekwondozom és konditerembe is járok , nem cuccozok , nem dohányzom és alkoholt is alig fogyasztok , szóval próbálok minél jobb lenni . De olyan 4 hónapja a bal lábam térd alatt a vádlim és a sípcsontom melletti rész , meg a térdem alatt az edzések után másnap nagyon fájt . Aztán már már éjszakánként fel fel keltem ,megmaszírozni a lábam , mert nem tudtam tőle elaludni . Most ott tartok ,hogy napközben is gyakran maszírozom a lábam és fájdalomcsillaptó nélkül meg sem próbálok elaludni . A fura az ,hogy mikor már kinnt vagyok és elkezdődik a nap , van hogy teljesen jól vagyok , edzésen , meg remekül , semmi bajom sincsen ,de ahogy leülök egy kicsit , vagy lefeszek , egyből jön a zsíbbadó lüktető fájdalom . 3 órákat tudok max. egyben aludni és föl kel kelnem kicsit sétálgatni . Reggel meg ébredés után fél óráig szabályosan sántikálok . Hát szóval ez az én problémám . A sport és a küzdelem az életem. A választ előre is hálásan köszönöm . Attila :)

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Leírása alapján több dolog is állhat a háttérben. A legegyszerűbb az ionháztartás felborulása, de idegkárosodás, anyagcsere betegségek, csontszerkezeti eltérés is eredményezhet ilyen tüneteket. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai, vagy reumatológiai szakrendelést, ahol a megfelelő vizsgálatokkal pontos választ tudnak adni kérdésére.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 12:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 17:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: