• Térdfájdalom kerékpározástól

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tisztelt Doktor Úr! Évek óta nem kerékpároztam, most újból elkezdtem. Eleinte kisebb távokat tettem meg, három hete azonban kerékpárral járok dolgozni. A munkahelyem és az otthonom között 18 km a távolság. Eleinte minden rendben volt, azonban néhány napja erősen fáj a térdem, a térdkalács feletti részen. Ha ülök, nem érzek fájdalmat, és igazság szerint kerékpározáskor sem. A fájdalom a felálláskor jelentkezik. Elképzelhető, hogy megerőltettem? Pihentetéssel elmúlik? Vagy keressek fel szakorvost kivizsgálás céljából? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kedves Kérdező! Egyelőre fizikai kímélet, porcvédő tabletta, gyulladáscsökkentő kenőcs javasolt. Ha így is jelentkezik a panasz, keressen fel ortopédust!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 11:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: