• Achilles

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Február vége óta küzdök egy tartós achilles problémával, ugyanis ekkor egy mérkőzés körben olyan érzésem volt, mint amikor megszakad egy izom. kb egy hónapig borogatás, sportkrém, flextor, stb, ezután már kevésbé fájt, majd látszólag elmúlt a fájdalom. egy mérkőzés, amely alatt kezdett visszajönni a fájdalom, a mérkőzés végén a pihenés alatt, ugyanúgy mint először. újabb két-három hét, javult. így ment kb júniusig. orvos, nincs elszakadva, borogassa, kenje, stb.csak nem javul, a félcipő felső szélének magasságában egy kitüremkedéses csómó van, ami igen fájdalmas. mit tehetek mert ez nem múlik és nem szeretném még befelyezni az aktív sportot. Most olvastam, az ultrahangos kezelést, amit nem tudom, miért még csak meg sem említett az orvos (ÁEK) mint lehetőséget, mint ahogy egy röntgent sem. Kérném javaslatát a megoldásra. Tisztelettel :

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi panasz témában

        Így a kép alapján szükség lenne először is egy Ultrahangos vizsgálatra, amely megmutatná, hogy milyen mértékben van elszakadva, és elég-e a konzervatív kezelés, vagy estleg műtét is szükséges. addig is kímélje, fáslizza a lábát és keressen fel egy ortopédiai, vagy baleseti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 12:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: