• Combnyak repedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sajnos a nagymamám(80éves) szombaton este elesett,de csak másnap szólt,hogy baj van.Mentőt hívtam...a kórházban röntgen,elhelyezték az osztályon.Mondták,hogy csak hétfőn lesz orvos aki eldönti műtét vagy nem műtét, törés vagy csak repedés. Eséstől eltelt 40 óra mikor kiderült combnyak repedés van, törés nincs.Nem műtik csak pihenjen sokat és járókerettel járhat.Pár napig azért megfigyelésre bent tartják. A kérdésem az lenne, hogy biztos elég ez a "kezelés?" Nagy fájdalmai vannak, ha fekszik jobban fáj neki.Illetve a másik oldalon csípő protézise van. Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a combnyak törés témában

        Vizsgálat nélkül és a röntgen ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni. Az Én olvasatomban nincs olyan, hogy combnyak repedés. Vagy el van valami törve, vagy nincs. A repedés is törés, és mint ilyen ha egyéb betegség nem befolyásol, akkor az mielőbbi műtétet jelent. Nem tudom, hogy ez hol történt, de ha tényleg a combnyakon van "repedés" azt meg kell operálni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. július 25., 11:09; Megválaszolva: 2011. július 26., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: