• Bursa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szilvia doktornő! Köszönöm gyors válaszát! Tegnapelőtt voltam reumatológus orvosnál. Ő csak annyit mondott, hogy non-steroidot alkalmazzak, addig ne szoptassak. Mondta, hogy guggoljak le, és meglepetten kérdezte, hogy miért nem tudok leguggolni, amikor cipó nagyságú volt a térdem. Voltarent használok, de sajnos semmit nem ér. Pihentetem, jegelem, de a legutóbbi alkalommal annyira bedagadt, hogy már fáj a csontom. Az orvos, akinél voltam, nem foglalkozott olyasmivel, hogy mitől lehet. Amúgy, amikor a bal térdemmel volt ugyanez két éve, akkor az az orvos mindent megnézetett, de semmiféle elváltozás nem volt (szerencsére). Az lenne még a kérdésem, hogy meddig nőhet a duzzanat, mert a csontomat már nagyon nyomta, és felfelé nő már nagyon, aztán lelappad teljesen. Azt beszéltük a gyermek orvos doktornővel, hogy szépen lassan válasszam el a kisfiam és utána akkor kezeljenek, mert nem ér az egész szoptatás annyit, hogy az egészségem károsodjon. És arra is kell gondolnom, hogy a picin kívül még a másik kettőről is gondoskodnom kell. Nincs értelme tovább húzni nagyon, mert egyre jobban dagad minden egyes alkalommal és a picinek másfél éves koráig úgyis kéne tápszer. Addig már szerintem nem tudom húzni az elválasztódást. Köszönöm segítségét és válaszát: Noémi

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a burza témában

        Kedves Noémi! Azért én nem nyugodnék meg ebben az állapotban, mert a NSAID szerek csak átementileg lehetnek hasznosak, emiatt nem érdemes egylőre a szoptatásról teéjesen lemondani. Én még mindig ragaszkodnék a vérvételhez, laboratóriumi eredményekre támaszkodva már sokkal okosabbak lennénk a gyógyszer megválasztását illetően is.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. július 21., 08:29; Megválaszolva: 2011. július 22., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: