• Szeméremcsont törés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szemeremcsont toresem volt penteken. Szerencsere nem mozdult el a csont. Syeretnem tudi meddig kell agyba fekundi. Mikor lehet mozogni, felkelni, jarni, stb. Kozsonom szepen.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a szeméremcsont törés témában

        A szeméremcsont töréssel 4-6 hétig célszerű feküdni, de ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában feküdni kell. Ha a fájdalom már engedi egészségügyi szükségletek, étkezés céljából a 2.-3. héten már fel lehet kelni rövidebb időszakokra. Ezek az időpontok csak átlagok, az Ön fájdalomérzete az ami ezt igazából megszabja. 6 hét után lehet fokozatosan visszatérni a mindennapi aktivitáshoz.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. július 18., 10:45; Megválaszolva: 2011. július 21., 15:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: