• Lúdtalp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!A héten az ortopédián megállapitották,h.a kisfiamnak lúdtalpa van-ill.lazák az izületei.A doki felirta,h.Siesta v.Salus cipőt használjon,és fapapucs használatát(állitólag ez tornáztatja a lábát).Ma voltam,h.keressek neki(1 bizonyos üzletett ajánlott a doki)de azt mondták nekik nincs és nem is volt-és h.szerintük nem jó a doki tanácsa.Most az ön véleményét is ki szeretném kérni.A kisfiam 3 éves(de én már 1 évesen is szóltam a gyerekdokinak a lábárol...most a védőnő szolt vigyem dokihoz)még helyre lehet hozni gondolom...De akkor honnan szerezzek neki fapapucsot?És ön is ajálná?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lúdtalp témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Ha valóban lúdtalpa van, akkor szendvicsszerkezetű lúdtalpbetétet kellene viselnie, amit bármelyik gyógyászati segédeszköz boltban meg tud vásárolni recept nélkül. A Siesta cipőt tudom ajánlani mindennapi viseletre, az Én gyermekem is ezt hordja. Ezen kívül célszerű évente elvinni gyermekortopédiai szakrendelésre, hogy kövessék a gyermek lábának alakulását.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. július 16., 16:34; Megválaszolva: 2011. július 18., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó