• Isiász

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor/nő-úr/! Néhány hete isiászt diagnosztizált a háziorvos nálam.A fájdalmaim alig csökkentek,izomlazítók fájdalom csillapítók szedése ellenére sem. Szeretném megtudni, hogy gyógyfürdőt vagy gyógymasszázst javasolnak e errre a betegségre. Várom mielőbbi válaszát!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a isiász témában

        Tisztelt KÉrdező! Gyógymassage valószínűleg hatékonyabb, de fizioterápia is szükséges, ha nincs ellenjavallata. Pl. ultrahang, vagy ha van sérv, akkor súlyfürdő.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. július 16., 07:28; Megválaszolva: 2011. július 19., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: