• Vándorló fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/ Uram! 28 eves no vagyok, es az elmult fel evben vandorlo fajdalmat tapasztalok a testem kulonbozo reszein.Eloszor a jobb oldali csuklom fajt es csak szimplan arra gondoltam hogy megeroltetestol faj.A fajdalom eleg gyors lefutasu szokott lenni 1-2 nap, es aztan mashol is szokott jelentkezni, nyak-konyek-csuklo-ujj.Jelenleg nyaki fajdalmaim vannak es szinte akkora hogy a fejemet nem tudom oldalra forditani. Ezek a tunetek 1-2 nap mulva elmulnak es aztan valahol mashol jelentkezik, vagy teljesen elmulik hetekre,de aztan kesobb visszater.Az adott szituacioban nincsenek kulso jelek,nincs duzzadas,vagy egyeb kulsoleg lathato elvaltozas.Teljesen tanacstalan vagyok, nem tudom kihez fordulhatnek, Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Azt kell tisztázni, hogy a fájdalmak hátterében mi áll. Többféle folyamat, gyulladás, vagy kopásos eltérés, izomfájdalom, esetleg fokozott, kóros fájdalomérzet. Mindenképpen reumatológiai szakvizsgálatot javaslok.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 10., 21:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: