• Göb a tenyéren

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hete a bal tenyeremen megjelent egy kemény göb.Vele egyidőben a bokám estére bedagadt, holott eddig soha ilyet nem tapasztaltam. A göb nyomásra érzékeny. Mi lehet a bajom, s van-e összefüggés a két tünet között? Segítségét előre is köszönöm, s várom válaszát. üdv. Katona János 70-333-8042

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a bokaduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező! Nem valószínű, hogy van összefüggés a 2 tünet között. A kemény csomó krónikus ínhüvelygyulladás következménye,ún. Dupuytren csomó. A bokaduzzanatnak többféle oka lehet, gyulladás, vagy vizenyő is lehet. Háziorvosának mutassa meg elsőként.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. július 08., 19:23; Megválaszolva: 2011. július 11., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: