• Bokamerevítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Évek óta a bal bokám deformálódik , egyre jobban, lassan már menni sem tudok. instabilitás és supinatios kóros helyzet észlelhető. Voltam ortopédián nem nevezem meg az intézményt. Nem hajlandóak elvégezni a boka merevítés , arthodesis műtétet, különböző okokra hivatkozva,. Túl fiatal vagyok, nincs rá keret, nincs megfelelő műszer...stb. Segítséget szeretnék kérni melyik Magyarországi Intézetben végeznek ilyen műtétet.TB -re. Bárhol, én hajlandó vagyok elmenni az ország bármelyik pontjára. Olvastam Dr Bogdán Aurél válaszát egy betegnek , lehetséges lenne felvennem a kapcsolatot? Egy elkeseredett beteg .Várom válaszukat. Köszönettel : lzsu

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokamerevítés témában

        Üdvözlöm! Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával. Első körben azt mondom el Önnek, hogy ezt a típusú műtétet bárhol el kell, hogy végezzék az országban a TB-re, ha megvan a szakmai és eszközi feltétele. Nagyon szívesen megvizsgálom és véleményezem a műtét lehetőségét, szükségességét. Debrecenben dolgozom a Kenézy Kórház Baleseti sebészetén. A rendelési idők nem fix napokon vannak, de több hónapra előre meg van határozva. Ha felhívja az (52) 511-776-os melléket, ott tudnak Önnek időpontot adni. Augusztus 8-31-ig szabadságon vagyok, egyéb időpontokban tudom Önt fogadni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. július 04., 21:58; Megválaszolva: 2011. július 05., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: