• Szegycsont fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot Doktor Nő/Úr Ugy körülbelül 1 honapja gyurás közben tolóckodó gyakorlat utáni reggel nagyon fájt a szegcsontom.aznap reggel elmentem a belgyógyászatra (vérvétel,ekg.vizelet minta,röntgen) és nem találtak semmi bajt, azonban azóta is folyamatosan fáj,igaz hogy nem annyira erősen.Gyengén,de fáj.Néhány mozdulatnál. azota is gyurok de probálok rá odafigyelni. Kérem a tanácsát hogy mi lehet a gond vagy mit kellene használnom rá(kenőcs,krém) hogy jobb legyen..... Előre is Köszönöm szépen a válaszát. Tisztelettel: Ati

        Dr. Bogdán Aurél válasza a szegycsontfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján valószínűleg a mellizmok megerőltetése áll a panaszai hátterében. Amit ilyenkor érdemes az a jegelés, borogatás, nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőcs alkalmazása és a pihentetés. Ajánlatos vagy két hétre a "gyúrást" felfüggeszteni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. június 27., 21:16; Megválaszolva: 2011. június 29., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: