• Lehet összefüggés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik délután itt ülök a fotelban és csak egyszerűen a gerincem alsó végén egy görcsös fájdalmat észleltem ,először arra gondoltam hogy wc-re kell mennem de közben rám jött egy meleg izzadási roham ez eltartott vagy 10 percig persze a wc-én semmi és ahogy jött úgy el is múlt ,ezt a 10percet azért nemkivánom senkinek sem , de az utóbbi fél évben ez már többször előfordult .Ezért feltöltöm az előző leletemet ahol gerinckopást állapítottak meg és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e a kettő között valami kapcsolatban ?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerinckopás témában

        Tisztelt KÉrdező! Ez alapjén a lelet alapján nem tartom valószínűnek, hogy összefüggésben lennének egymással a tünetek, és az akkor talált eltérések. Lehetséges, hogy az Ön által leírt tünet inkább a fájdalommal kapcsolatos vegetatív tünet, ez olyankor is előfordulhat, ha nagy stressz éri a szervezetet. Ha viszont nem tudja tartani a székletet, vagy a vizeletet, az súlyosabb problémára utal, ebben az esetben sürgősen menjen el idegsebészhez, vagy reumatológushoz.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. június 25., 19:30; Megválaszolva: 2011. június 28., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: