• Térdfájdalom és ropogás kerékpározástól

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web Doktor! 22 éves férfi vagyok,több éve rendszeresen kerékpározok és futok. Legalább 4-5 éve fájnak a térdeim. Voltam vele orvosnál, de konkrétumot nem tudott mondani, csak annyit, hogy pihentessem. Pihentettem 2 hónapig, ami után jobban is volt a térdem kb. fél évig. De mivel imádok kerékpározni, így nem hagytam abba a kerekezést, és azóta ismét fáj mindkét térdem. Az elmúlt egy hétben, ha behajlítom a térdem, ropog és fáj is. Az orvos nem javasolta, de 3 hónapon keresztül szedtem Béres Porcerőt, ami talán egy picit segített. Mi lehet a fájdalom oka ilyen fiatalon? Mit tanácsol, mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a izületi fájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján feltehetően porc elváltozása lehet. Amit látatlanban javasolni tudok szedjen az Ön által alkalmazott porcerősaítőnél magasabb hatóanyag tartalmú, recept nélküli készítményt 2-3 hónapig. Ha nem hoz jelentős javulást, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést pontosabb diagnózisért és megfelelő terápiáért.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. június 21., 20:04; Megválaszolva: 2011. június 23., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: