• Szúró, zsibbadó comb fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha huzamosabb ideig álló munkát végzek ,akkor a bal combomban olyan szúró zsak az ujjaim.Ez tart 2-3 napig ,azután eltelik egy hónap is amikorra újra jelentkezik.Kérem ,hogy ibbadó fájás keletkezik.Ha fel tudom tenni a lábomat valamire akkor szünik a fájá. Úgy kezd jelentkezni ,hogy érzésileg mintha jeges lenne azután meg meleg.Idönként a bal kezem is elzsibbad de csak az ujjaim.Eltelik egy hónap is amire újra jelentkezik.Azt szeretném tudni,hogy milyen betegségem van?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábzsibbadás témában

        Tisztelt KÉrdező! Azt javaslom, hogy keressen fel egy reumatológust, hogy megvizsgálja. Így a leírt tünetek alapjén nem tudom pontosan megmondani, hogy mi lehet a probléma. Lehet, hogy egy ideg a hosszú ideig egy helyben való álllás miatt leszorítás alá kerül, pl. az izmok által képzett alagutban az izmok közé szorul. Ugyanakkor lehet derékfájdalom is, mely lefelé sugárzik a lábakba.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. június 20., 20:52; Megválaszolva: 2011. június 26., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: