• Daganat vagy izomfájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hónapok óta tartó jobb oldali tarkó fájdalom,reggel ébredés után mozgatásra mintha enyhén merev lenne,néha a fejem jobb oldalára is kisugárzik.Napközben enyhül vagy napokra elmúlik.Várom válaszát.Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyaki fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A nyakizomzat merevsége okozhatja ezt, figyeljen oda a megfelelő fekhelyre, masszíroztasson, végezzen gerinctornát. Ha nem javul, keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 19., 11:09; Megválaszolva: 2011. június 21., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: