• Csipöprtézis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb. 6 hónap mulva esedékes a mütétem.Kérdésem, mit kell tennem saját érdekemben a fogyáson kivül, hogy könnyebb legyen a mütét utáni rehabilitáció..gondolok itt torna,izomerösités,stb.vagy nem teszek vele jót

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőprotézis témában

        A testsúly csökkentés a legfontosabb amit egyenlőre tehet. Azt, hogy milyen torna gyakorlatok szükségesek és lehetségesek, azt meghatározza, hogy milyen típusú protézis kerül beültetésre, milyen műtéti technikával végzik a beavatkozást. Erre pontos választ operáló orvosától kaphat. Természetesen az izomerősítés, a mozgás csak használhat, természetesen fájdalom határon belül.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. június 17., 06:21; Megválaszolva: 2011. június 21., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: