• Hátizomgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!/Úr! Négy napja éjszaka igen erős hátizom görcsöm volt, ami a csípőmön előrefelé leterjedt egészen a bal térdemig. Elmentem a háziorvoshoz, aki adott izomlazítót Mydetont és gyulladás csökkentőt Flumilt. A görcs ugyan megszűnt, de napokig tartó fájdalmam volt, még ma reggel is. Azóta észre vettem, hogy a bal lábamban nagyon kevés erő van, ha rá kell támaszkodnom, lépcsőzéskor, kocsiból való kiszálláskor stb. Kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet és hogy el fog e múlni. Szeretném megemlíteni, gondolom fontos, hogy két és fél hónapja diétázom, mert az inzulin szintem nagyon magas lett, és elég elhízott is vagyok 101 kg. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel Nikolett

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a isiász témában

        Tisztelt KÉrdező! A derék felől lesugárzó fájdalom, a gyengeség akár gerincsérv tünete is lehet. Mindenképpen el kellene mennie egy reumatológiai vizsgálatra, hogy megnézzék, mennyire súlyosak a tünetek. Nyilván a túlsúly hozzájárulhat a derékfájdalomhoz, emiatt diéta mellett jó lenne gerinctornát is kezdeni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 30., 17:32; Megválaszolva: 2011. június 01., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó