• Fáj a lábam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Térdtől lefele időszakonként hetekig szokott fájni a lábam.mind a kettö térdtől lefelé a vádliban hol elől hol hátul.bizsergő érzés érzek ,olyan lenne mintha belenne keményedve a lábam de közben nincs.nem mindig egy helyen fáj.voltam doopler/láb/ vizsgálaton semmit nem találtak, minden rendben volt.elég ideges tipus vagyok.van hogy nem fáj hónapokig de időszakonként előjön és 2-3 hétig fáj.vagy hogy egyik nap fáj másmap nem fáj utánna megint fáj.pihenésre jobban előjön a fájdalom.180 cm 83 kg vagyok.vérképem jó. trilicerid szokott kicsit magas lenni.myderisont irt fel a háziorvos de nem nagyon hatott.voltam már sok vizsgálaton:fej ct,röntgen,nyaki doopler,hasi ultrahang ,nyaki röntgen, pajzsmirigy vizsgálat ,fül -orr gége nem találtak semmit.mit ajánlana panaszaimra.köszönöm a válaszát

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján inkább izomfájdalomról lehet szó, amit esetleg stressz is kiválthat. Én a tbeltták helyett inkább helyi kezelést alkalmaznék, masszírozás, esetleg értorna, illetve helyileg gyógynövényes izomlazító kenőcs, pl. Inno Reuma gél, vagy Perskindol. Azért egy ortopédiai vizsgálatra érdemes lenne elmenni, hogy nincsen-e esetleg lábboltozati eltérés, mely okozná ezeket a panaszokat. Ebben az esetben lehet, hogy egy jó cipőbetét megoldaná a problémát.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 30., 16:00; Megválaszolva: 2011. június 01., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: